Vereeuwigd: verhalen van palliatieve patiënten

Type: Bron of onderdeel van les

Omschrijving: De website Vereeuwigd deelt verhalen van mensen in de palliatieve fase. Mensen schrijven hiervoor zelf een verhaal waarbij ze hun perspectief van het leven met een ongeneeslijke ziekte delen. Zo krijgen mensen die levensbedreigend ziek zijn (geweest) de mogelijkheid hun (levens)inzichten die hun ziekte en situatie hen heeft gebracht te delen met anderen, ziek en gezond. Het materiaal kan gebruikt worden als persoonlijke reflectie of als onderdeel van een groepsdiscussie. Vereeuwigd is een initiatief van de stichting LEVENXL die mensen bewust wil maken van de kwetsbaarheid en schoonheid van het leven.
Toolbox-ID: 777

Ontwikkelaar: Stichting LEVENXL

Laatst bijgewerkt: 2017

Medium:
  • Website

Onderwerpen:
  • Zelfzorg

Opleidingsniveau:
  • Niet ingevuld
Ga naar materiaal