Omgaan met levensvragen bij ouderen   €   

Type: Reeks van taken of lessen

Omschrijving: Interactieve website ('webapp') met verschillende onderdelen: theorie, opdrachten, groepstijdlijn en mijn tijdlijn. Met deze webapp is het mogelijk om kennis te verkrijgen, opdrachten uit te voeren en te reflecteren (persoonlijk of in groep) rond levensvragen, zingeving en/of spiritualiteit. Enerzijds richt de website zich op persoonlijke reflectie, maar ook op het in gesprek gaan met ouderen over levensvragen. De spirituele dimensie kan hiermee vorm krijgen. De webapp kan individueel of in (een zelf samen te stellen) groep gebruikt worden. Er is een aparte docentenhandleiding beschikbaar. Voor de applicatie worden groepslicenties verstrekt voor een groep van minimaal 5 personen. Een gratis demo-versie is beschikbaar via: http://www.viaadeelleren.nl Inlog: viaademo@gmail.com Wachtwoord: Levensvragen Voor meer informatie of om de webapp te bestellen, kunt u mailen naar applevensvragen@viaa.nl.
Toolbox-ID: 655

Ontwikkelaar: VIAA Hogeschool Zwolle

Laatst bijgewerkt: 2019

Medium:
  • Software/tool

Onderwerpen:
  • Symptoombestrijding
  • Zelfzorg

Opleidingsniveau:
  • HBO/Bachelor
  • Master
Ga naar materiaal