Levenslessen: Over het leven voor de dood   €   

Type: Bron of onderdeel van les

Omschrijving: In Levenslessen – haar eerste boek over het leven – laat Elisabeth Kübler-Ross samen met David Kessler zien hoe we ons leven in al zijn volheid kunnen beleven. Uit hun jarenlange ervaring met stervenden komen zij tot een aantal praktische en spirituele lessen voor het leven. Van de les van de liefde tot de les van het geluk leren zij ons over angst, hoop en relaties – en over hoe wij tevreden kunnen zijn met het leven dat we leiden. Het boek bevat casuïstiek rond levenseinde en reflectie op zingeving in de laatste levensfase. Nodigt uit tot zelfreflectie.
Toolbox-ID: 615

Ontwikkelaar: Elisabeth Kubler-Ross en David Kessler, AMBO uitgeverij

Laatst bijgewerkt: 2001

Medium:
  • Tekstueel

Onderwerpen:
  • Zelfzorg

Opleidingsniveau:
  • Niet ingevuld
Ga naar materiaal