Palliatieve zorg en verstandelijke beperking

Type: Bron of onderdeel van les

Omschrijving: Het betreft hier de website van het kennisplein gehandicaptenzorg. Belangrijke informatie, recente onderzoeken en ontwikkelingen kunnen hier gevolgd worden. Palliatieve zorg voor mensen met een verstandelijke beperking is minder goed ontwikkeld dan de palliatieve zorg in de algemene bevolking. Veel kennis uit de palliatieve zorg voor mensen uit de algemene populatie is niet of niet geheel van toepassing op mensen met een verstandelijke beperking.

Deze info is geschikt voor docenten en voor studenten die werkzaam zijn bij mensen met een verstandelijk handicap.
Toolbox-ID: 2357

Ontwikkelaar: Kennisplein gehandicaptensector

Laatst bijgewerkt: 2020

Medium:
  • Website

Onderwerpen:
  • Palliatieve zorg en organisatie

Opleidingsniveau:
  • Niet ingevuld
Ga naar materiaal

Verwant materiaal: