Zorg rond het levenseinde bij mensen met dementie

Type: Bron of onderdeel van les

Omschrijving: Dementie.nl is het platform voor iedereen die betrokken is bij dementie. Je vindt hier informatie over de laatste levensfase en zorg rond het levenseinde bij mensen met dementie. Ook wordt uitgelegd wat een wilsverklaring, een non-reanimatieverklaring, een behandelverbod en een behandelgebod is.

De informatie is gericht op de naaste van de patiƫnt. Te gebruiken als voorbereiding voor onderwijs over hoe dementie zich in de laatste levensfase ontwikkelt, het belang van advance care planning, symptoombestijding en beslissingen rond het levenseinde
Toolbox-ID: 2343

Ontwikkelaar: Dementie.nl

Laatst bijgewerkt: 2020

Medium:
  • Tekstueel
  • Website

Onderwerpen:
  • Proactieve zorgplanning

Opleidingsniveau:
  • Niet ingevuld
Ga naar materiaal

Verwant materiaal: