Richtlijn zingeving en spiritualiteit

Type: Bron of onderdeel van les

Omschrijving: De richtlijn Zingeving en spiritualiteit in de palliatieve fase geeft aanbevelingen over diagnose, begeleiding en behandeling voor alle patiƫnten (vanaf 18 jaar) met zingevings- en spirituele vragen en/of problemen in de palliatieve fase (zie definitie in het Kwaliteitskader) ongeacht de onderliggende aandoening en in iedere zorgsetting. De richtlijn beoogt hiermee de kwaliteit van de zorgverlening te verbeteren.

Achtergrondinformatie bij les over zingevingsproblematiek in de laatste levensfase.
Toolbox-ID: 2231

Ontwikkelaar: IKNL

Laatst bijgewerkt: 2018

Medium:
  • Tekstueel
  • Website

Onderwerpen:
  • Communicatie
  • Palliatieve zorg en organisatie
  • Stervensfase

Opleidingsniveau:
  • Niet ingevuld
Ga naar materiaal

Verwant materiaal: