Richtlijn omgaan met levensvragen in de langdurige zorg voor ouderen

Type: Bron of onderdeel van les

Omschrijving: Het doel van de kwaliteitsstandaard is om zorgorganisaties en medewerkers in de verpleging, verzorging en thuis, te motiveren om omgaan met levensvragen te integreren als essentieel onderdeel van goede en liefdevolle zorg. Daarnaast biedt de standaard aanbevelingen over hoe de organisatie dit concreet kan maken en een meetinstrument dat het mogelijk maakt om -voor interne verbeterinformatie- na te gaan wat het effect hiervoor is voor de cliƫnt.
Toolbox-ID: 1973

Ontwikkelaar: Expertisecentrum Levensvragen en ouderen i.s.m. relevante partijen in het veld

Laatst bijgewerkt: 2015

Medium:
  • Tekstueel
  • Website

Onderwerpen:
  • Communicatie

Opleidingsniveau:
  • Niet ingevuld
Ga naar materiaal

Verwant materiaal: