Algemene principes van palliatieve zorg

Type: Bron of onderdeel van les

Omschrijving: Algemene principes in de palliatieve zorg. Tevens een kennismaking met http://www.pallialine.nl.
Op Pallialine staan richtlijnen palliatieve zorg volgens recente inzichten in diagnostiek en behandeling bij palliatieve zorg beschreven. De richtlijnen zijn multidisciplinair en waar mogelijk evidence based opgesteld. De richtlijnen zijn tot stand gekomen met de inbreng van professionals uit heel Nederland die betrokken zijn bij de palliatieve zorg. De ervaringen van onder andere artsen, verpleegkundigen, psychologen en maatschappelijk werkenden zijn hiervoor benut. Maar ook patiƫnten participeren bij de ontwikkeling van richtlijnen palliatieve zorg. Basiskennis palliatieve zorg, algemene principes van de palliatieve zorg , Integratie van de vier dimensies van palliatieve zorg.
Toolbox-ID: 1802

Ontwikkelaar: IKNL

Laatst bijgewerkt: 2017

Medium:
  • Tekstueel

Onderwerpen:
  • Communicatie
  • Palliatieve zorg en organisatie
  • Samenwerking
  • Stervensfase
  • Symptoombestrijding

Opleidingsniveau:
  • Niet ingevuld
Ga naar materiaal

Verwant materiaal: