Verschillende types in de stervensfase

Type: Bron of onderdeel van les

Omschrijving: Niemand is hetzelfde, en zeker niet wanneer het de laatste levensfase betreft. Stichting STEM besteedt aandacht aan deze verschillende manieren in denken en doen in de laatste levensfase. Zij hebben onder andere een test (5 min) bestaande uit een aantal stellingen en is gebaseerd op een landelijke enquĂȘte van onderzoeksbureau Motivaction. De test geeft een beeld van types waar jij jezelf mogelijk in herkent. Tevens zijn er ook pagina's waarop je kunt lezen wat de verschillende types (proactief, onbevangen, sociaal, vertrouwend en rationeel) inhouden. Dit materiaal van Stichting STEM is goed te combineren met reflectie-opdrachten en/of groepsdiscussies. Zie hiervoor o.a. het verwante materiaal.
Toolbox-ID: 1671

Ontwikkelaar: Stichting STEM

Laatst bijgewerkt: 2020

Medium:
  • Software/tool
  • Tekstueel

Onderwerpen:
  • Communicatie
  • Symptoombestrijding

Opleidingsniveau:
  • Niet ingevuld
Ga naar materiaal

Verwant materiaal: