De patiënt centraal

Type: Bron of onderdeel van les

Omschrijving: Een opdracht waarin de student gevraagd wordt om aan de hand van een casus te reflecteren over interprofessionele samenwerking, advanced care planning en de vier dimensies binnen de palliatieve zorg. De opdracht besteedt tevens aandacht aan verschillende perspectieven van toepassing bij deze casus, namelijk die van de arts(en), verpleegkundigen, verzorgenden én de patiënt.

Het doel van deze opdracht is om studenten te laten reflecteren en na te laten denken over het optimaliseren van de (chronische) zorg en het management van een individuele patiënt die zich in een palliatief traject bevindt.
Toolbox-ID: 1656

Ontwikkelaar: UMCG in samenwerking met Pasemeco

Laatst bijgewerkt: 2018

Medium:
  • Tekstueel

Onderwerpen:
  • Palliatieve zorg en organisatie
  • Proactieve zorgplanning
  • Samenwerking

Opleidingsniveau:
  • Niet ingevuld

Gebruikslicentie:
Ga naar materiaal