Advance care planning (pro-actieve zorgplanning) & Shared decision making

Type: Bron of onderdeel van les

Omschrijving: Deze e-learning geeft een korte inleiding over advance care planning en shared decision making. Wanneer is iemand palliatief? Rol van de surprise question. Hoe vindt besluitvorming plaats bij palliatieve patiƫnten/chronisch zieken? De volgende thema's komen hierbij aan bod: Advance care planning, shared decision, surprise question. NB: Het materiaal bevat SCORM-bestanden; deze zijn niet los te bekijken zijn en ze moeten daarom eerst ingebed worden in bijvoorbeeld Blackboard.
Toolbox-ID: 1616

Ontwikkelaar: Radboudumc; drs. Van den Brand

Laatst bijgewerkt: 2020

Medium:
  • Software/tool

Onderwerpen:
  • Communicatie
  • Proactieve zorgplanning

Gebruikslicentie:
Ga naar materiaal