Advance care planning bij verstandelijke beperkte patiënten

Type: Bron of onderdeel van les

Omschrijving: Website met informatie over advance care planning in de zorg voor mensen met verstandelijke beperkingen. Nadruk ligt hierbij op vroegtijdige communicatie over de zorg in de toekomst en de wensen en verwachtingen van patiënten en betrokkenen centraal. Het is belangrijk om de zorg goed af te stemmen op die wensen en verwachtingen. Hiervoor zijn checklists, brochures, informatiepakketten en trainingen ontwikkeld, welke via deze site verkrijgbaar zijn. De website is ontwikkeld door Koraal. Koraal is een organisatie voor mensen van alle leeftijden met ernstige (verstandelijke) beperkingen en complexe gedrags- en/of psychiatrische problemen.

Toolbox-ID: 1526
Ontwikkelaar: Koraal
Laatst bijgewerkt: 2019
Medium:
  • Software/tool
Onderwerpen:
  • Proactieve zorgplanning
Ga naar materiaal