Pleidooi voor verdriet

Type: Bron of onderdeel van les

Omschrijving: Femke van der Laan houdt een pleidooi voor verdriet. Na het overlijden van haar man, burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan, leerde zij een nieuw, diep soort verdriet kennen. Ze schreef er columns over in het Parool en kwam tijdens het schrijven tot de conclusie dat er in onze samenleving niet genoeg ruimte is voor rouw en pijn. Haar boodschap: heb in godsnaam verdriet. In dit college deelt ze de lessen van haar verdriet.

Laat studenten thuis of op school dit college bekijken en nabespreken in de groep.
Toolbox-ID: 1406

Ontwikkelaar: BNN VARA

Laatst bijgewerkt: 2019

Medium:
  • Video of animatie

Onderwerpen:
  • Communicatie
  • Zelfzorg

Opleidingsniveau:
  • Niet ingevuld
Ga naar materiaal

Verwant materiaal: